Forum akwarystyczne

Pełna wersja: regulamin
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jedna uwaga co do regulaminu - uważam, że wątek regulaminu powinien być umieszczony gdzieś na początku (wyżej) forum, aby był lepiej widoczny. Przeważnie ostatnim tematem/kategorią jest kosz (na stare,"przeterminowane" posty i tematy)

Takie małe spostrzeżenie Blush Może administracja uzna to spostrzeżenie za słuszne Smile
witam, nie chcę zakładać nowego tematu ale mam pytanko odnośnie forum i modów. Czy ktoś podejmie się jeszcze próby ożywienia forum??
mattt - forum będzie żyło jak będą userzy i będą tworzyć wątki - trza polecać wśród znajomych - może się rozwinie

i z tym czasem mod mógłby coś zrobić - wskazania godziny pisania postów są z kosmosu jakieś
Mhm, też uważam, że regulamin forum powinien pojawić się na samej górze, a nie na samym dole. Pozdrawiam Smile
Z czasem to jest tak że trzeba sobie samemu ustawić w profilu strefę czasową.... jeżeli jest zły bo ja mam np. czas dobry.

A link do regulaminu jest w górnym menu. Nie ma sensu pakować całej treści gdzieś na główny plan Smile
A jaki jest dobry czas?
Przekierowanie